La Fântâna Group

„După prima lună de utilizare MultiFleet, ne-am amortizat complet investiția. Optimizarea rutelor ne-a permis să reducem timpul de servire al clienților. Nu în ultimul rând, economia de combustibil a presupus mai puține emisii poluante.”

 

Iarca Marius – Director IT, La Fântâna Group

SIXT Leasing

„Aș alege întotdeauna sistemul MultiFleet pentru că îmi este ușor să dovedesc că implementarea lui duce la eficientizarea oricărei flote de mașini. De aceea, recomand cu încredere.”

 

Tudor Șerban, SIXT Leasing

Elit Piese Auto Romania

„Recomand MultiFleet pentru că acoperă toate necesitățile administrării unui parc auto. Secțiunea de alerte mă ajută foarte mult să nu uit când expiră documentele mașinilor.”

 

Marin Marian – Manager flotă, Elit Piese Auto Romania

Aquila

„Utilizarea acestui program ne-a adus până la ora actuală o scădere a prețului de achiziție la piesele de schimb pe care le utilizăm în cadrul atelierului propriu de aproape 16%.”

 

Cristian Helwig – Manager Transport, Aquila

Cerealcom

„Colaborarea a mers din ce in ce mai bine. Tot ce s-a actualizat in aplicatie a fost in beneficiul nostru. Putem stabili cheltuielile care se realizeaza cu parcul auto. Ca urmare a analizei detaliate pe care MultiFleet o pune la dispozitie, costurile cu parcul auto s-au diminuat considerabil. De asemenea, faptul ca se poate verifica pretul pieselor pentru le alege pe acelea care sunt mai convenabile, contribuie la cresterea profitabilitatii si scaderea cheltuielilor pentru o flota mai eficienta.”

 

Dl. Ionuț Prunoiu, manager flotă Cerealcom