PepsiCo Romania

“Vizavi de servicii nu am ce sa reprosez.”
Implementarea MultiFleet s-a facut incepand cu luna aprilie 2012, oferind solutiile de management pentru aproximativ 400 de vehicule.

“Vizavi de servicii nu am ce sa reprosez, apreciez partea de design a aplicatiei, modalitatea de acces, hartiile cu care lucreaza aplicatia si suportul tehnic.

Odata cu implementarea sistemului s-au redus atat cheltuielile cu combustibilul cat si penalitatile legate de kilometrii realizati in plus. Datele provenite de la echipamentele GPS ne-au ajutat in a determina clar cursele realizate in interes de serviciu Vs. cele realizate in scopuri personale.

De asemenea, apreciez faptul ca odata cu posibilitatea de a monitoriza viteza vehiculelor se diminueaza considerabil riscul accidentelor. Modulul alertelor ma tine instiintat in permanenta cu valabilitatea documentelor importante, precum permisele auto.”

Iulian Tuica – manager de flota

La Fantana Group

“Chiar din prima luna La Fantana Group si-a amortizat total costul investitiei cu echipamentele GPS.”
“Optimizarea rutelor ne-a permis sa eficientizam timpul de servire a clientilor. Nu in ultimul rand, economia de combustibil a presupus mai putine emisii.

Eficienta investitiei in echipamentele GPS si a implementarii solutiei MultiFleet s-a vazut inca din prima luna, calculand numarul de kilometrii parcursi/bidon de apa transportat. Astfel, daca initial un bidon de apa era transportat in 0,7/0,8 KM, dupa montarea echipamentelor GPS distanta s-a redus la 0,5 KM.

Implementarea MultiFleet s-a realizat rapid, fara a afecta activitatile curente ale companiei. Am apreciat, in special, caracteristicile si functionalitatile solutiei. De exemplu, prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil, primim informatii care ne ajuta sa imbunatatim constant comportamentul soferilor nostri in trafic.”

Iarca Marius – Director IT

Xerox Romania

“Recomand MultiFleet si altor manageri de flota datorita raportului foarte bun intre calitate si pret’.”
“In luna aprilie 2014 am facut o selectie de oferte, si am ales-o pe cea mai buna, in functie de criteriile specificate: financiar, tehnic si operational.

Inca din prima luna au scazut costurile cu carburantii, luand in calcul numarul de kilometrii personali, ce s-a redus substantial.

O recomand si altor manageri de flota datorita raportului foarte bun intre calitate si pret, dar si pentru suportul after-sale de calitate.”

Mihai Lisman – Purchasing Manager

Star Storage

“MultiFleet este o aplicatie completa, ce ma alerteaza cand anumite documente se apropie de expirare.”
Star Storage este lider in domeniul solutiilor de arhivare de date si documente cu o prezenta de 15 ani pe piata din Romania.

“Am ales MultiFleet datorita faptului ca imi ofera o imagine clara a evenimentelor, datelor si documentelor ce au nevoie de atentie: CASCO, ITP, revizie, etc.

MultiFleet este o aplicatie ce ma ajuta prin rapoartele zilnice pe care le genereaza in activitatile curente ale companiei noastre. Angajatii Auto3P m-au ajutat intotdeauna cand am avut nevoie de suport sau cand ne-am mai extins flota si am dorit sa instalam echipamente noi. Aplicatia este bine dezvoltata, iar colaborarea cu Auto3P merge foarte bine.”

Ana Iurascu – Coordonator de flota

Cerealcom Group

“MultiFleet este foarte detaliata si ma pot baza oricand pe informatiile sale. Suntem foarte incantati de functionalitatile existente.”
Cerealcom Dolj este unul dintre cei mai mari producatori din domeniul agricol ai Romaniei, dar si unul dintre cei mai vechi clienti ai Auto3P.

“Colaborarea dintre Cerealcom si Auto3P a fost intotdeauna eficienta. Fiecare actualizare a aplicatiei MultiFleet pe noi ne-a ajutat in managementul si mai eficient al flotei.

Utilizarea MultiFleet este benefica pentru noi, deoarece putem analiza in detaliu costurile cu flota, de asemenea putem vedea rutele, putem analiza consumul de combustibil si putem descoperi fiecare detaliu din comportamentul soferilor. Prin aplicatie, managerul de flota poate sa observe daca s-a profus o sustragere de carburant si cand a avut loc.

MultiFleet este foarte detaliata si ma pot baza oricand pe informatiile sale. Suntem foarte incantati de functionalitatile existente.”

Ionut Prunoiu – Manager de flota

Distribuie !
Share On Twitter
Share On Linkdin